Verzorgingsproducten

Voetverzorgingsproducten op natuurlijke basis!

Ik maak zoveel mogelijk gebruik van producten die natuurlijke ingrediënten bevatten, waaronder het merk Puur Vera, een verzorgingslijn van nederlands fabrikaat gebaseerd op Aloë Vera. Het bevat geen parabenen en is geschikt voor diabetici. Voor behandeling van kalk- of schimmelnagels heb ik gekozen voor Funghi Clear nagel- en voetschimmel op basis van Manuka olie. Mijn producten zijn uitsluitend te koop in combinatie met een behandeling.

Puur Vera Neutraal

€ 6,95

Verzorgende voetencrème met 60% pure Aloë Vera, geschikt voor de behandeling van ruwe, droge of droge voeten. Geschikt voor diabetici en zonder parabenen. Inhoud 50ml.

Puur Vera Ureum

€ 8,95

Een herstellende voetcrème met 10% Urea en Aloë Vera. Biedt Optimale hydratatie voor extreem droge voeten en verzacht onmiddellijk de huid. Ook geschikt voor eczeem of psoriasis. Inhoud 50ml.

Puur Vera Anti-Voetschimmel

€11,95

De ideale formule tegen voetschimmel en zwemmerseczeem. Bevat het actieve ingrediënt Tolnaftaat. Geschikt voor schimmel op de huid en op de nagels. Inhoud 50 ml.

Puur Vera Menthol

€6,95

Deze voetencrème met 60% pure Aloë Vera heeft een verfrissende menthol geur. Het neutraliseert geuren en verlicht vermoeide voeten. Geschikt voor diabetici en zonder Parabenen. Inhoud 50 ml.

Puur Vera Hiel

€8,50

Pure Aloë Vera gecombineerd met de actieve ingrediënten Allantoine en Dimethicone herstellen ernstige, diepe kloven in de hielen. De crème verzacht en hydrateert. Inhoud 50 ml.

Puur Vera Handcrème

€6,95

Optimale bescherming tegen dagelijkse weersinvloeden en uitdroging door huishoudelijk werk. Helpt kloofjes, huiduitslag, allergische reacties en andere irritaties snel te herstellen.Inhoud 50 ml.

 

Funghi Clear nagel- en voetschimmel

€25,95

Deze spray op basis van Manuka olie is een uitstekend middel tegen schimmel-, kalknagels en voetschimmel . Geregistreerd als medisch hulpmiddel klasse 1. Leest u de bijsluiter. Inhoud 50 ml.

Dadi ‘Oil

€8,50

Dadi ‘Oil is een natuurproduct, gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en optimaal te verzorgen. Vochtregulerend, ontstekingsremmend, biedt bescherming tegen oxidanten. Inhoud 3,75 ml.

Dr.’s Remedy Restore Ridge Repair

€18,95

Deze base-coat is verrijkt met met Tea-Tree olie, Knoflook extract, tarwe-eiwit, en Vitamine C & E, wat er o.a. voor zorgt dat nagelverkleuring verdwijnt en schimmelnagels genezen. Revolutionaire lak ontworpen door Amerikaanse podotherapeuten.

Zeeuwse Wandelwol

€3,85

100% Zacht puur schapenwol met lanolin. Werkt bij o.a. blaren, likdoorns en wintertenen. Absorbeert transpiratievocht en ventileert. Verwarmt in de winter en verkoelt in de zomer. Inhoud 5 gram.