Specialiteiten

Behandelen voetongemak, nagel/gellak & massages

Behandeling voetongemakken

Ingroeiende nagels kunnen ontstaan ​​​​door druk van slecht passende schoenen, of het te kort knippen van de nagel of een zachte nagelomgeving door veel baden of transpiratie. Ik heb instrumenten voor het verhelpen van de ingroeiende nagel en ik kan deze eventueel drukvrij leggen, om deze zodoende weer normaal te laten groeien.

Pijnlijke likdoorns (ook wel eksteroog genoemd) verhelp ik door deze volledig te verwijderen, waardoor u weer pijnvrij kunt lopen.

Heeft u last van kloven waardoor de huid is ingescheurd? Vochtige kloven, tussen de tenen, kunnen behandeld worden middels een voetschimmelcrème. Bij droge kloven, die meestal op de hiel voorkomen, verwijder ik het overmatige eelt en maak de kloof glad.

Schimmelnagels (ook wel kalknagels genoemd) geven een ontsierende blik. De nagels kunnen verkleurd zijn, van geel tot bruin, en verdikt. Ik frees de schimmellaag weg van de nagel, waardoor deze er snel gezonder uitziet en i.c.m een ​​schimmeldodend middel kan de schimmelnagel na 8-12 maanden verholpen zijn.

Gellak of nagellak

Mooie gelakte nagels geven je een verzorgd uiterlijk of gebruik het als fashion statement!

Ik gebruik de nagellak van het merk Dr.’s Remedy. Deze is uitermate geschikt bij schimmelnagels omdat hij verrijkt is met Tea-Tree olie. 

Voor gellak gebruik ik het nederlandse merk Ginger. Een moderne vegan gellak in Nederland geproduceerd. Niet op dieren getest en bevat niet de 10 veelvoorkomende, slechte ingrediënten.

Ontspannende voetmassage

Een voetmassage of voet-onderbeenmassage geeft ontspanning, zorgt voor een goede doorbloeding en voortdurende energiestromen in het lichaam. Deze massages geven rust en kan verzachting en weldaad geven bij: spanning, hoofdpijn, beschrijving van vermoeide voeten, vochtophoping in de voeten van benen, verkrampte en gespannen voeten, koude voeten en benen.

Vertel mij over uw klachten, stel uw vraag of maak een afspraak!

8 + 8 =

* Vul vóór u op “verstuur” drukt de rekensom in, dit is een SPAM beveiliging.